Ilmoita työsi kesän 2023 taidenäyttelyyn

Ilmoita työsi taidenäyttelyyn, jonka yhdistyksemme järjestää yhteistyössä Pro Iniön kanssa heinäkuussa 2023. Taidenäyttelyn aiheena on Tunnelmia Iniöstä. Näyttelyyn toivotetaan tervetulleeksi laajasti erilaisilla tekniikoilla laaditut työt. Ääni-, video- ja valoinstallaatioiden tekijä vastaa kuitenkin itse näytteille panoon liittyvästä tekniikasta.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme toimittamaan seuraavat tiedot: teoksen nimi, tekijän yhteystiedot, teoksen laatimisaika, kuvaus tai valokuva teoksesta, koko, materiaali ja tekniikka. Mielellään myös tieto teoksen tekijän yhteydestä Iniöön ja halutessa mahdollinen teokseen liittyvä tarina. Voit ilmoittaa useamman teoksen.

Ilmoitusaikaa on pidennetty. Voit ilmoittaa työsi heti tai viimeistään 16.4. mennessä. Voit edelleen ilmoittaa työsi yhdistyksen sähköpostiin info@inionet.fi, kuten olemme aiemmin mainoksissa ilmoittaneet. Helpoiten ilmoittautuminen kuitenkin tapahtuu täyttämällä teoksesta ilmoittautumislomake, joka löytyy tästä linkistä. 

Työt näyttelyyn valitsee kuraattori Harri Markkula, sisustusarkkitehti ja Villa Högbon isäntä. Valinnan jälkeen lähetetään tekijöille vahvistuksen lisäksi mahdolliset ripustukseen liittyvät ohjeet. Teoksen ilmoittaja sitoutuu tarvittaessa hoitamaan näyttelyyn yhden valvontavuoron (4-5 tuntia). Teoksen varaaminen/ostaminen näyttelystä on mahdollista, mutta tapahtuu ostajan ja teoksen tekijän välisellä yhteydenotolla.

Hae sivustolta